Presentació Alejandro Rodríguez:

Espais virtuals i tecnologies interactives immersives.


Dijous 30 de juny, 19 a 20:30.


FabLab Eivissa, Plaça de sa Drassaneta 6.

https://goo.gl/maps/FsHnJNzoFjJowqew8


Presentació a càrrec d'Alejandro Rodríguez, arquitecte i investigador especialitzat en arquitectura virtual i art interactiu, que oferirà una introducció a la creació d'experiències en entorns immersius i un recorregut per alguns dels seus projectes més destacats dels darrers anys.

Intensiu capacitació en Realitat Virtual amb Unreal Engine (nivell mitjà)

Dilluns 4 al Dimecres 6 de Juliol, 17 a 21h

FabLab Eivissa, Plaça de sa Drassaneta 6,

https://goo.gl/maps/FsHnJNzoFjJowqew8


Introducció al desenvolupament d'experiències immersives a la Realitat Virtual. Els participants podran treballar sobre projectes interactius, desenvolupats prèviament amb Unreal Engine, que podran recórrer de manera virtual.


Unreal Engine és un motor de desenvolupament utilitzat per a jocs, amb un gran potencial en altres àrees com a educació, arquitectura, disseny, cinema, animació i experiències interactives; és un dels motors gràfics més potents del mercat, especialitzat en entorns hiperrealistes.


Orientat a:

Estudiants i professionals de sectors relacionats amb l'arquitectura, els videojocs, el disseny o l'enginyeria que vulguin accedir a coneixements d'infografia 3D i aprofundir en la matèria per arribar als màxims nivells de qualitat en la visualització dels seus projectes.


Requisits:

• Edat mínima: 18 anys.

• Coneixements i maneig d'informàtica a nivell d'usuari mitjà – avançat.

• Experiència prèvia en el desenvolupament de projectes amb Unreal Engine 4.

Es recomana portar un projecte propi.

• Interès pel desenvolupament de videojocs, simulacions, arquitectura i altres experiències interactives.

Imparteix: Alejandro Rodríguez (Alex Dogrush)


Alejandro Rodríguez és director de Dogrush Studios, soci d'IDv Labs, artista 3D autodidacte, programador, desenvolupador de tecnologia, director d'art i show manager. Compte amb prop de 20 anys d'experiència en el lideratge d'equips per a la indústria de l'entreteniment, en el desenvolupament de programari i sistemes de control, incloent video mapping, instal·lacions interactives, Realitat Virtual i obres artístiques.


Des de la seva tesi d'arquitectura el 2004-2005, Alexandre explora tecnologies en temps real, incloent-hi la realitat virtual i els motors de videojocs. Entre altres, va desenvolupar un dispositiu de realitat mixta interactiu i immersiu, que va ser patentat i va guanyar un concurs nacional d'innovació tecnològica a Argentina. Aplica el seu profund coneixement sobre l'avantguarda de les tecnologies visuals dels darrers 20 anys, al sector privat. També ha participat en un gran nombre d'esdeveniments i festivals artístics, impartint nombrosos tallers i conferències a diferents països.


https://www.instagram.com/idv.lab/

https://www.idvisual.org/


Entrada lliure i gratuïta. PLACES LIMITADES.

Info i reserves: info_at_pateibiza_dot_org

En col·laboració amb Districte07800 i l'Ajuntament d'Eivissa