InmerLAB @ Createc

GAME JAM


Del Divendres 21 al Diumenge 23 d'Octubre


FabLab Eivissa, Plaça de sa Drassaneta 6.

https://goo.gl/maps/FsHnJNzoFjJowqew8


Trobada de desenvolupadors que té com a propòsit la creació de videojocs en un curt període de temps (48 hores).

Entrada lliure i gratuïta. PLACES LIMITADES

Més informació i reserves: info_at_pateibiza_dot_org

Trobada de desenvolupadors que té com a propòsit la creació dun videojoc o apliació interactiva en 2 dies.


La primera Game Jam d'Eivissa reunirà professionals i interessats del sector, organitzats per equips, amb l'objectiu de crear una aplicació interactiva en menys de 48 hores. La proposta convoca participants de perfils variats, especialitzats en una o diverses disciplines com programació, disseny, art, arquitectura o música i so.


Oferim als participants un espai de treball amb les comoditats necessàries i l'assessorament en la creació d'un videojoc sota una temàtica sorpresa.

Divendres 21


16:00-18:00 - Presentació GAME JAM i creació d'equips

18:00 - Inici de la GAME JAM

Els equips disposaran de 48 hores per crear els vostres projectes. Al llarg del cap de setmana els participants comptaran amb l'assessorament de Toni Bonet Balanzat, CEO de Gravita Games, empresa dedicada a la creació de jocs de taula i contingut digital, com Sanctorvm i Cristal Age, i professor en diversos cursos sobre el desenvolupament de videojocs i el modelatge 3D.


Diumenge 23


18:00 – 20:00 – Presentació de Projectes. (Per a tots els públics)

Diumenge a la tarda es farà una presentació dels resultats de la Game Jam oberta al públic general, on els equips podran exposar els seus projectes i experiències.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ

COL·LABORACIONS

La Game Jam comptarà amb la col·laboració de l'Escola de Noves Tecnologies Interactives adscrita a la Universitat de Barcelona (ENTI-UB), on diversos alumnes assistiran a aquesta activitat per desenvolupar projectes conjuntament amb els participants locals.


CREATEC

Aquesta Game Jam forma part del programa tecnològic de Createc, en el qual participaran al voltant de 70 experts en tecnologia durant tot el mes d'octubre i on la seu serà a la Universitat d'Eivissa.


FABLAB

Per a aquesta activitat disposarem del nou FabLab d'Eivissa: un laboratori de creació digital destinat al desenvolupament de projectes tecnològics i de la creació d'objectes amb ordinador, mitjançant equipament 3D i programari dus lliure, per dur a terme projectes innovadors i emprenedors en el sector creatiu.


Entrada lliure i gratuïta. PLACES LIMITADES

Més informació y reserves: info_at_pateibiza_dot_org

Amb col·laboració d'ENTI-UB, Districte07800 i el Ajuntamient d'Eivissa